späť

Krémové penne

Nóó tento recept vznikol tak nejak z ničoho :-) Prišli sme zo stretnutí, hlad veľký a tak bolo mix mix a hotovo :-) Ani sme nečakali, že z toho vznikne takáto mňamka. Chutilo aj Zoe. Zeleninku máme od www.svetbedniciek.sk Veľmi sa nám osvedčila kvalita ich surovín aj servis :-)

  1. Tofu, medvedí cesnak, olivový olej, soľ, korenie, vodu a rajčinku rozmixujte v mixéri
  2. Cestoviny uvarte podľa návodu
  3. Na troške olivového oleja trochu opečte nastrúhanú mrkvu
  4. mrkvu potom zalejte rozmixovaným tofu
  5. pridajte špenátové lístky a penne
  6. Poriadne prmiešajte, dochuťte a môžete podávať.

1 biele tofu

Pár lístkov medvedieho cesnaku

2 PL olivový olej

1 rajčina

hrsť špenátu

2 väčšie mrkvy

Obľúbené korenie (už dlhšie používame Davidkovo korenie, aj kôli super zloženiu, nepoužívajú glutamáty, tu sme použili vege rajčátka)

soľ

3 dc vody

250g cestoviny (použíli sme quinoa)

Bola to naozaj 10minútovka a všetci sme si pošmákli :-)