späť

Hlivo-špeno pšeno

Opať niečo rýchle, chutné a sýte. Všetkým to veľmi chutilo...

  1. cesnak nasekajte na drobno
  2. chvilku orestujte na oleji a hneď pridajte nakrájanú hlivu a špenát
  3. podlejte tak 2dc vody (prípadne ak máte zeleninový vývar bude to ešte chutnejšie)
  4. ochuťte pažítkou, rascou a vegetou
  5. pšeno si zvlášt uvarte
  6. po pár minútach hlivu a špenát rozmixujte
  7. zmiešajte s uvareným pšenom

150g pšeno

100g hliva

50g špenátových listov

2-3dc vody

1 struk cesnaku

rasca, pažítka

a vyskúšali sme domácu vegetu (koreňovú zeleninu, cibuľu a cesnak- vysušiť a pomleť, pridať himalajsku soľ)

ozdobili sme to datlovým sirupom a veru to super ,,pasovalo,, aj chuťovo